//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » , » Politik kita terasa panas

Politik kita terasa panas

Akhir-akhir ini politik kita terasa panas kerana kita akan mengundi di hulu selangor dan sibu.Aku ada juga megajukan soalan ini kepada penumpang ku,apa yg aku perolehi mereka semua sudah jemu ,muak dengan politik kita.

Aku pun rasa macam tu juga,sepatutnya selepas pilihan raya ,kerajaan tumpukan kepada pembanguan 1malaysia.Ini tidak asik cerita bab politik je,mana tak jemu.

Ia umpama lauk yg dah basi,untuk di hidangkan kepada orang ramai,cuma di perhangatkan aje.
Kami semua sudah muak,jemu,sekali sekala nak termuntah dengan lauk-lauk yg basi ni.

Di pihak pakatan rakyat lauk-laukni cuba di perhangat,mana tau boleh makan lagi.Di pihak kerajaan,terus di bagi aje lauk-lauk basini untuk di hidang kan.Kami orang ramai,usah kata nak makan,buka tudung saji je terus nak termuntah dengan hidangan tersebut.

Kami perlukan lauk yg segar,baru di masak untuk di makan,bukannya lauk-lauk basi tersebut.Orang politik terus berpolitik tampa menghidangkan lauk-lauk yang baru.Merika terasa megah,rakus dan sedap memakan lauk-lauk basi tersebut.

P/S faham-fahamlah masaalah rakyat sebelum rakyat memahamkanya.
Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome