//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » , , » Teksi di negara jiran tertanga kita.

Teksi di negara jiran tertanga kita.

Mari kita berkongsi gambar teksi-teksi di negara jiran tertanga kita.


                                           TEKSI SINGAPURA
                                                        
                                       Kat KL teksi begini pun ada,tapi jangan terkejut
                                        buka pintu shj metar sudah rm6 belum jln. lagi.
                                       kalau sudah jln faham2lah.





          
         Teksi di singapura kelihatan mewah jika di bandingkan dengan teksi kita.Mengunakan kereta yg besar dan selesa.

                                                  
                                                   TEKSI THAILAND




      Di thailan mereka juga mengunakan kereta yg luas di dalamnya.Kereta jenama terkenal seluruh dunia.




                                                 teksi indon




 Di indon yg kita sangkakan mundur,teksi mereka lebih cangih jika di bandingkan dengan kita.Proton malaysia pernah menghantar sebanyak 2000 buah kereta wira untuk di jadikan teksi ke indonesia di mana penghantaran tersebut telah di canang di dalam akhbar2 dan TV.Apa terjadi dengan kereta2 tersebut?
Pihak indonesia telah rejeck kereta2 tersebut sebab tidak sesuai di jadikan teksi (ketahanan dan keselamatan takde) tapi di malaysia,lihatlah...



                                                      teksi filipina

    Di filipina mereka juga mengunakan kereta berjenama terkenal,kerana sudah teruji keselamatanya.




                                             teksi kemboja(cambodia)

  Lihatlah di kemboja juga teksi mereka lebih cangih,jika di bandingkan dengan malaysia.




                                            TEKSI MYANMAR(BURMA)
                                       Layakah ini di pangil teksi.        


     Tapi di burma, teksi mereka amat meyedihkan,tidak dapat di luahkan dengan kata2 hanya gambar jadi renugan bersama.



                                             TEKSI IRAN



    Di iranlanatullah (fahaman syiah yg terpesong dari ajaran islam sebenar di haramkan kat malaysia)
walaupun mereka megamalkan ajaran syiah,tapi aku rasa,perempuan lebih selamat semasa menaiki teksi.
Pemandu teksi perempuan hanya mengambil penumpang perempuan shj,begitu juga dengan lelaki.
Sekiranya arahan ini tidak di patuhi mereka akan di hukum(penumpang dan pemandu).


Aku lebih meminati teksi-teksi di mexico,kalau di malaysia membenarkanya,aku ingin menjadi orang pertama memilikinya.

                                            TEKSI MEXICO
                                         cantik dan menawan



                                          hijau putih nampak cantik,
                                         
                                   jika di bandingkan dengan malaysia macam-macam warna.
             
   P/s    kalau pakatan rakyat memerintah mungkin begini waran teksi kat KL.
Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome