//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » » Online checking untuk mengatauhi saman

Online checking untuk mengatauhi saman


Asalammualaikom...semua..
Hari ahad kebiasaanya aku memang cuti untuk bersama keluarga.
Jadi malam tadi,selepas jenjalan kerumah kenkawan yang datang melawat sini,aku pun sambung balik edit blog aku sampai kul 3 pagi.Akhirnya inilah hasilnya,walaupun aku tak puashati lagi untuk bahagian footernya,tapi cukuplah dah tak larat.

Bagi aku kepuasan dalam berbloging adalah berjaya membuat templet sendiri,tapi aku tak tahu dapat bertahan sampai bila.Bagi yang pernah mengikut aku dari mula sudah tentu tahu,sudah banyak kali aku merubah bentuk tamplet ini.

Bagi latarbelakang Aku pinjam dari blog ini. Hai..!NeidIyra  jangan marah ya..

Ok..lah..Baik aku sambung entri tentang kisah moto yang ku janjikan....Alamak...takjadilah....Ni kisah aku semalam,hendak sambung lesen yang sudah tamat tempoh tapi ada samanla pulak...

Mana aku nak cekau duit ni.....tapi aku terpernah kena saman pun...ni pasti kes tembak belakang kerana memandu laju ni....saman ekor la ..ni...

Jadi kepada kenkawan yang di hormati janganlah jadi cam aku...nak perhidup lesen tak boleh kerana saman.kalau ada duit simpan takpe la juga kalau takde cam mana...

Jadi kepada kenkawan yang lesen di dah nak kojol dalam sebulan lagi tu, Cek lah kat JPJ mana tau ada saman.Korang boleh Cek saman secara online checking.Kepada yang malas tu klik je di sini Link Cek saman JPJ



Waasaallam,..kenkawan aku kena keluar ni nak cari duit saman.
Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome