//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » » Motosikal 100% buatan tempatan akan di lancarkan

Motosikal 100% buatan tempatan akan di lancarkan

Minggu lepas ketika turun dari genting,sesudah menghantar penumpang ku,berdekatan tokong cina yang selekohnya tajam dan curam tetiba Zzaarrr sebelah kanan ku,,,Heh..apa tu...dan Zzaarrr sebelah kiri pulak..Ehh...mamat ni tak sayang Nyawa betulah.

Dua orang mamat rempit yang tak sayang Nyawa,telah memintas teksiku dengan kelajuan tinggi lebih kurang 100perkilometer.Apalagi tercabarlah aku,dengan berfikir 10kali akhirnya aku nekat mengejar mereka,dengan pengalaman bermain Drifthing di gelangang,kurasa selekoh sebegini tidak menjadi masaalah buat ku.Tapi ni teksi bukan kereta Drift...ahh lantaklah...kejarrr.( jangan tiru kalau anda tiada pengalaman pasti masuk gaung/jurang)
Teksi yang ku pandu ketika mengejar mereka
                                      
Akhirnya setelah bertarung aku dapat memintas mereka tapi...Apa...ni...moto..apa...ni...!!
Moto ni tiada di dalam pasaran lagi..Ahh...jangan lepaskan peluang ini ambik gambar dulu...

Setelah sampai di chek poin(pondok polis bantuan buat pemerikasaan)Aku pun menahan mereka untuk bertanya moto apakah yang mereka bawa tu.

"moto ni masih prototaip lagi(dalam pembinaan) cuma nak uji motoni aje"
Itulah yang mereka katakan ketika ku bertanya.

Setelah bertanya lebih kurang,moto ini bercirikan:
1.Menjimatkan tenaga,kerana mengunakan kuasa gravty
2.100% mengunakan bahan tempatan
3.100%juga pereka tempatan
4.kuasa pecutan mengikut kuasa gravty sesuatu tempat
Dan banyak lagi ciri-ciri yang menarik.

Sekarang aku dah jadi ejen mereka bagi kawasan tengah,Kl/Selangor/Perak/N.sembilan dan Melaka
Sesiapa yang ingin menempahnya bagi kawasan tengah boleh Hubungi aku:
di alamat Blog ini,e-mail ada di atas,no fon belum lagi sebab pejabat ku tengah di ubah suai.
Ingin Melihat model-model tersebut boleh Klik Di Sini

Wasalam,
              Tinggalkan lah komen tentang moto ini,mana tahu pengeluar boleh ubah suai dengan komen anda itu.
Ahh..ubah suai lagi..latar belakang gambar teksi ..la pulak.
Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome