//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » » Cara cek blog sama ada menggandungi virus

Cara cek blog sama ada menggandungi virus



Salam semua,
nampaknya blog aku dan teksi ni dah lari dari tajuknya,yang mana ia berkisah tentang penggalaman seharian semasa membawa teksi.
Tiada kisah-kisah menarik nak di kongsi bersama kerana aku tak berapa pandai nak mengarangnya.



Apa kata blog aku dan teksi ini berkongsi tool untuk blog je dulu,ini juga penggalaman aku.
Tool ini untuk cek blog kita,sama ada menggandungi virus atau tidak.
Ialah selama ini kita googel kesana sini,ambil itu ini untuk di muatkan ke blog kita,tampa kita sedari ada sebahagian benda-benda yang di ambil mengagandungi virus seperti gambar contohnya.

Ok,sekarang kita masuk ke sini ,dan ikut arahan selanjutnya.
Apakah ada virus di blog masing-masing,kalau bersih ,alhamdullilah.
Blog aku dan teksi ini juga bebas virus,jadi korang tak perlu takut untuk melayarinya.

wasalam:joyiman
Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome