//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » , » Kenali pemandu teksi anda

Kenali pemandu teksi andaAgak janggal bagi saya, sebagai ibu tunggal yang mempunyai kelulusan sebagai juru ukur bahan berdaftar yang bebas, beliau memilih untuk memandu teksi sebagai salah satu kerjaya.


Ya, berkelulusan ijazah Quantity Surveyor dari London South Bank University, seorang profesional bebas dari sektor swasta memilih untuk membawa teksi sebagai memenuhi masa lapang.(berita penuh)

Ramai orang memandang serong,terhadap pemandu teksi tampa mahu mengatauhi siapa gerangannya pemandu teksi yang anda naiki.


Kenali pemandu teksi anda bukan macam kita hendak berkenalan dengan pasangan kita.
Kenali pemandu teksi anda disini,bermaksud mengenal siapa yang memandu untuk kita menuju ke destination yang kita inginkan.

Mengenali pemandu teksi kita banyak memberi manafaat sebenarnya,apatahlagi banyak kes-kes yang tidak elok didengar tentang pemandu teksi.

Siapakah pemandu teksi yang kita naiki,apakah ia seorang Perompak,Pencuri ,Pembunuh,Perogol bersiri atau ia seorang angota keselamatan seperti Polis,Askar,Bomba,Pegawai kastam,Imigresen atau juga ia Mat bangla,Mat kapet(pakistan) atau Mat indon yang sememangnya ramai membawa teksi kebelakangan ini.


Ramai juga pemandu teksi yang mempunyai kerjaya tetap yang lain,dengan membawa teksi secara sambilan sahaja.Jangan anda terkejut setelah anda mengenali pemandu teksi yang membawa anda ,mereka ialah seorang guru sekolah,ustat malah mungkin juga seorang pegawai bank.(pemandu teksi sambilan yang mempunyai kerjaya,membawa teksi kerana dua sebab,mungkin dilain artikel aku menulis tentangnya)

PERPEPSI orang ramai masih lagi menggangap pemandu teksi adalah orang yang kurang pembelajaran,pada hakikat sebenar adalah sebaliknya.Ramai pemandu teksi sekarang mempunyai kelulusan tinggi baik dari dalam negara mahupun luar negara.Malah ramai juga yang menguasai lebih dari dua bahasa yang lebih memudahkan berhubung dengan para pelancong (Banyak pemandu teksi boleh bahasa English,tidak kalau pemandu teksi indon)

wasalam:joyiman

tag:Kenali pemandu teksi anda,Kenali pemandu teksi anda
Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome