//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » , » VIP dan teksi

VIP dan teksiSalam ramadhan
Lebih sejuta kakitangan awam akan menerima bonus setengah bulan, minimum RM500,(sumber seterusnya )

Pemberian ini sudah jangka,ketika aku membawa tokoh politik dari PKR yaitu Setiausaha Agung KEADILAN, Saifuddin Nasution ada memberitahu bahawa Najib selaku PM kita akan mengeluarkan sejumlah dana untuk diberikan kepada seluruh kakitangan kerajaan.Beliau juga ada memberitahu bahawa PRU ke 13 juga berkemungkinan akan diadakan awal tahun hadapan memandangkan di bulan 10 nanti Parlimen akan bersidang dan diakhir tahun persidangan umno pula.

Aku sebagai pemandu teksi amat berbesar hati,atas kesudian ramai tokoh-tokoh politik atau VIP dari pakatan rakyat ini yang selalu mengunakan perkhidamatan teksi.

Berbalik kisah VIP dan teksi,ramai golongan VIP yang bergelar Dato yang selalu ku ambil ,mereka bukannya dari pada orang-orang melayu.Kalangan VIP orang melayu akan merasa malu kalau dilihat orang,bahawa mereka mengunakan perkhidamatan teksi untuk kesesuatu tempat.

saari sungip adun ulu kelang
Aku juga tertanya-tanya mengapa golongan VIP dari kalangan melayu akan merasa malu kalau menaiki teksi berbanding kalangan yang bukan melayu.Inilah persoalan yang selau bermai di fikiran ku.?

wasalam:joyiman
Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome