//]]> //]]> //]]>

Sila masukkan alamat email jika ingin Artikel terkini dihantar terus ke email anda:

qrcode

Sekiranya artikel-artikel di blog ini berguna,Sudi-sudilah share dengan kawan-kawan yang lain,gunakan facebook,twitter atau google plus.
dari

admin blog:

joyiman

teksi
TAXI SERVICE 24 Hours From:
KUALA LUMPUR,AMPANG,
GOMBAK,SELAYANG,RAWANG,
KEPONG,SG BULUH
PETALING JAYA, DAMANSARA
SUBANG JAYA, SHAH ALAM.
TO
KLIA Airport & Outstation
email to :
taxiklia@yahoo.com.my
with big luggages and credit card accept
http://www.taxiklia.net
Home » » Dapatkan Google Adsense dengan DocCash

Dapatkan Google Adsense dengan DocCash

Salam semua sahabat blog aku dan teksi,
Ada sedikit kelapangan masa,jadi aku akan membuat N3 baru,tentang apa aku pun tidak tahu.
Melihat balik Artikel-artikel lama yang di tulis,jadi aku mengambil keputusan untuk menyambung tentang
dapatkan-google-adsense-dengan-mudah.

Kepada blogger yang belum ada akaun Google Adsense dan ingin mendapatkannya tampa kita mempunyai blog sendiri juga amat mudah.

Pergilah ke website http://www.docstoc.com


Register nama korang dengan Email yang belum pernah lagi digunakan untuk memohon Adsense.
Setelah semua proses selesai tunguhlah e-mail dari google adsense untuk pengesahan.

Setelah pengesahan dilakukan, tunggulah permohonan akan direview oleh pihak Google dan email akan dihantar setelah akaun anda diluluskan.

Sementara akaun anda direview oleh pihak Google, tambahkan kandungan document, pada akaun DocStoc korang untuk memastikan apabila pihak Google review akaun  nanti, ianya mempunyai kandungan yang mencukupi. Korang juga jangan sesekali mengupload dokumen yang bukan hak milik korang kalau mahu mendapatkan kelulusan dengan segera

Kepada yang tidak tahu nak upload dokumen boleh lihat video bawah ni..


Kalau korang sudah berjaya,maka paparan Google Adsense macam dibawah ni,Agak mahal juga perklik
apatahlagi dalam US dollar




Semoga berjaya mendapatkan hasilnya,aku sekarang menunggu pembayaran adsense seterusnya,walaupun tidak banyak cukuplah untuk membuat belanja dapur selama sebulan.

Wasalam:joyiman

Aku Dan Teksi © Template Design by joyiman | Publisher : Free Templates for blog| © Best View With Google Chrome